Bröderna Bengtssons Rör, din rörmokare och VVS-firma på Gotland

Vi är rörmokare och experter på VVS här på Gotland. Vi har genom åren hjälp tiotusentals gotlänningar med allt som rör vatten, avlopp och värmeservice.

Din rörmokare på Gotland

Den 24 november 1944 träffades passagerarbåten S/S Hansa av en sovjetisk torped och sjönk ner i botten av havet. 84 personer omkom i tragedin. På båten fanns även de allra första verktygen vårt nybildade bolag hade beställt.

Bröderna Bengtsson Rör AB är ett familjeägt vvs-firma som har hjälpt gotlänningar med deras rör och droppande kranar, värmepannor och vitvaror, stopp i toaletten och trasiga rör och andra VVS-problem sedan andra världskriget. Vi är din rörmokare på Gotland och Fårösund.

Vi utför akuta som mindre akuta jobb. Stopp i avloppet är vanligt. Värmepannor som slutar fungera fixar vi utan problem. Vi installerar även vitvaror, pelletsbrännare, toaletter, duschkabin, handfat och mycket mer.

Vi utför våra uppdrag med högsta service och tror på en långsiktig relation. Kunden står alltid i centrum för oss. Vi finns över hela Norra Gotland och Fårösund.

Varmt välkommen till Bröderna Bengtsson Rör AB.