Våra tjänster

service
Installation av vitvaror och toalett

Låt våra VVS-montörer installera din toalett, duschkabin eller vitvaror. Det är lätt hänt att det blir fel om inte en erfaren montör utför jobbet.

service
Solceller och solvärmepaneler

Behöver du installera eller reparera solceller och solvärmepaneler? Våra montörer hjälper dig med allt du behöver, före, under och efter uppdraget.

service
Radiator och konvektorer

Baserat på fastigheten och din önskan installerar och monterar vi konvektorer och radiatorer. Behöver du råd och tips om vad som funkar bäst hjälper vi gärna till.

service
Värmepannor

Vi monterar, reparerar och utför service på de flesta värmeanläggningar och värmepannor på Gotland och Fårösund, från Nibe, IVT och Metro Therm.

service
Pelletsbrännare

Vi utför service och installation av pelletsbrännare på Gotland. Ska du installera eller byta pelletsförråd, brännare eller matningar?

service
Sanitet

Vi utför alla typer av sanitetsjobb, nyinstallationer, renoveringar och underhåll. Installation av blandare, toalettstol, handfat, badkar, dusch och duschkabin m.m

service
Badrum/WC / Stopp i toaletten

Är det trögt i toaletten? Vi rensar ditt avlopp snabbt och kostnadseffektivt. Vi utför avloppsrensning, rörinspektion och andra relaterade tjänster

service
Avloppsspolning

Vi är specialister på avloppsrensning, stopp i toaletten, rörinspektion och alla typer av avloppsproblem. Vi utför avloppsrensning med miljövänliga maskiner.

service
Varmvattenberedare

Vi servar och reparerar din befintliga varmvattenberedare. Vi jobbar med flera märken av varmvattenberedare som Nibe, Metro Therm mfl.